Резултатите от търсенето ви

Архив на блоговете

Функционален тристаен апартамент в новострояща се, лук...

Комплекса разполага с частен парк и алеи за разходка. Предвидени са зона за фитнес, зона за домашни любимци и детски кът.

Вложени са естествени материали от високо качество и произведени от лидери на световния пазар. Инвеститора се стреми към изграждане на луксозна, функционална и екологична жилищна сграда. Обърнато е внимание на всеки детайл в проекта.

Светъл двустаен апартамент в новострояща се, луксозна ...

Комплекса разполага с частен парк и алеи за разходка. Предвидени са зона за фитнес, зона за домашни любимци и детски кът.

Вложени са естествени материали от високо качество и произведени от лидери на световния пазар. Инвеститора се стреми към изграждане на луксозна, функционална и екологична жилищна сграда. Обърнато е внимание на всеки детайл в проекта.

Многостаен апартамент в семеен комплекс

Пентхаус с функционално разпределение, разкриващ невероятна гледка към Витоша и София. Застроената площ на имота е 157,69кв.м  и 191,54кв.м с общи части. Разпределението е: дневна с кухненски бокс, четири спални, три санитарни възела, склад и три балкона.

Семеен тристаен апартамент за любителите на тишината и...

Имотът е част от затворен комплекс, който предлага 4дка паркова среда с красиви алеи, детски кът, зона за отдих и релакс, и изцяло нова инфраструктура. Цялостната концепция е насочена към по-качествен и здравословен начин на живот, отговарящ на очакванията за по-висок стандарт, сигурност, комфорт и връзка с природата.

Двустаен aпартамент в новостроящ се комплекс

Апартамент с функционално разпределение ситуиран в сграда на доказан строител, на пешеходно разстояние от метростанция. Застроената площ на имота е

Светъл и просторен двустаен апартамент, завършен до кл...

Светъл и просторен двустаен апартамент, завършен до ключ.

Площ с общи части е 230,20кв.м, а Застроената площ на имота е 207кв.м. Разпределението е както следва:
Първо ниво- дневна с кухня и трапезария (45,56кв.м), санитарен възел и балкон.

Светъл и просторен тристаен апартамент, завършен до кл...

Апартаментът е със застроена площ 158.39 кв.м, на които са разпределени както следва:
Първо ниво- дневна с кухня и трапезария (30,66кв.м), санитарен възел, входно антре и коридор, където се намира стълбището към второ ниво.
Второ ниво – дневна (44,65 кв.м), две спални (12 кв.м всяка), баня с тоалетна, балкон и покривна тераса (49,70кв.м). Терасата е решена с декинг и представя възможност за красиво озеленяване и организиране на BBQ или зона за отдих. От там се открива страхотна панорамна гледка.

Апартаментът е с качествени довършителни работи. Изложението е Юг/ Изток. Към имота има и мазе(3,12 кв.м).

Практичен двустаен апартамент в Кръстова вада

Двустаен апартамент със застроена площ 63,48 кв.м. Апартаментът разполага с дневна с кухненски бокс, спалня, баня, антре и склад. Амбициозният проект е вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. Впечатлява с иновативна визия, фасада и архитектурни решения. Сградата е предвидена на 13 етажа, първите три от които – офис площи. 71-те апартамента в сградата са проектирани така, че да предоставят …

Просторен тристаен апартамент с вдъхновяващи гледки

Тристаен апартамент със застроена площ 177,83 кв.м. Апартаментът разполага с просторна дневна с кухненски бокс, две спални, една от които с дрешник, два санитарни възела, антре и склад. Към апартамента има панорамна тераса. Амбициозният проект е вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. Впечатлява с иновативна визия, фасада и архитектурни решения. Сградата е предвидена на 13 етажа, първите три от …

Апартамент с две спални в нов проект на бул. Черни връ...

Тристаен апартамент със застроена площ 84,06кв.м на среден етаж. Апартаментът разполага с дневна с кухненски бокс, две спални, две бани, антре и склад. Амбициозният проект е вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. Впечатлява с иновативна визия, фасада и архитектурни решения. Сградата е предвидена на 13 етажа, първите три от които – офис площи. 71-те апартамента в сградата са проектирани …

 • Контакти

  Бул. Цариградско шосе 115Г, етаж 9 1784 София, България

  +359887502211

  +35928059091

  cwforton@cwforton.com

  cwforton.com

 • Услуги

  C&W Forton предлага пълен набор от посреднически услуги при сделки с жилищни имоти. Работим с нашите клиенти във всички етапи от развитието на техния проект или сделка – от подготовката на маркетингова и продажбена стратегия, идентифициране на купувачи до съдействие при оформянето на необходимите документи и по правни въпроси. Специализирани сме в продажба и наем на висок клас проекти в престижни жилищни райони.

  Повече…

Сравнете списъци